Više...

Lavanderkov herbarij je kutak za one koji žele znati više, prepustiti se pričama o lavandi, ljudima, povijesti, proizvodnji i ostalim mirisnim činjenicama…

VIJENCI

Cijena varira o veličini: samo pošaljite sliku koji vam se sviđa i napravimo ga samo za Vas te prilagođavamo Vašim željama…

Ho, ho, ho!

Nije veliki auto s crvenom mašnom, već Lavanderkovi šarmantni-eko paketići La Box i Kicoš Box ( s bočicom eteričnog ulja lavande te Lavanderkove cvjetne vodice i vrećicama suhog cvijeta lavande).

Iskoristite priliku i iznenadite vama drage osobe Lavanderkovim poklonima!
Svake srijede i subote besplatno dostavljamo poklone u Vukovar i Osijek po vašoj narudžbi i s vašom porukom/čestitkom na željenu adresu. Za ostatak Hrvatske po cijenama poštarine ili Tiska. Za narudžbe preko 250kn poštarina besplatna!
Sve što treba je da nam se javite u inbox s vašom narudžbom, adresom i imenom osobe kojoj želite da dostavimo i vašom porukom/čestitkom koju želite da prenesemo uz paket.
OPG Lavanderko dostavlja svoje proizvode pridržavajući se svih epidemioloških mjera i pazeći na vaše zdravlje!
Podržite vaš lokalni OPG i kupujte ovog Božića domaće, prirodne i eko proizvode za poklone!
Djed Mraz Lavanderko (1)

Kraljica eteričnih ulja

Ako se želite osjećati kraljevski, morate se okružiti kraljicom eteričnih ulja! Lavanderkovo 100% ETERIČNO ULJE LAVANDE (Lavandula X Intermedia), napravljeno s mnogo divljenja jer smo se napokon povezali s tradicijom transformacije cvijeta u ulje, starom 2 500 godina. Ima legenda koja kaže da je Kleopatra krenula u susret Marku Antoniju jedrenjakom čija su jedra bila natopljena lavandinim mirisom i tako ga zavela. Lavanderko vjeruje da vojskovođa nije imao izbora!
Stoljećima je ovo ulje svestrano služilo na dvorovima, liječilo u samostanima i mirisalo na rupčićima.
Danas se učestalo koristi pri liječenju unutarnjih i vanjskih tjelesnih boljki.
🌸Lavanderkovo ulje sadrži veći udio kamfora što mu dodatno daje i antiseptička svojstva uz antibakterijsko, analgetsko i antifungicidno djelovanje.
🌸 Zahvaljujući umirujućim svojstvima, odlično djeluje i na psihu te stanja poput nesanice, depresije i anksioznosti. U pročišćavanju dišnih puteva i otklanjanju glavobolje može poslužiti i za inhaliranje.
🌸 Otklanja osjećaj napetosti pa se eterično ulje lavande može koristiti i za masažu, a pouzdano pomaže kod reumatskih bolova i bolova mišića.
🌸Jedno od rijetkih ulja koje se može nerazrijeđeno nanositi na kožu. Budući da potiče njezinu regeneraciju, odlično je sredstvo pri iscjeljivanju rana i ožiljaka, akni, ekcema i opekotina.
Stoga ponosno nosite svoju ljubičastu krunu uz Lavanderkovo ulje i podržite domaću proizvodnju. Stay tuned-uskoro slijedi objava o načinima primjene….

LAVANDERKOV LA BOX

Ako ne znaš kako reći, a želiš brižnost pokazati Lavanderko ima trik u rukavu i za to : Lavanderkov La Box! Mirišljavi poklon paket koji tradicionalno nosi simboličnu poruku čistoće, gracioznosti, predanosti i ljubavi onome kome se daje. Spread love all around…💜🌸
Cijena 1kom La Box: 50kn
Sastoiji se od:
20ml Eteričnog ulja lavande
200ml Lavanderkove cvjetne vodice
1 mala Lavanderko mirišljava vrečica (10x6cm)
1 romantična mirišljava vrečica (10x9cm)
1 mali stručak lavande (cca 10cm)

LAVANDERKOVA CVJETNA VODICA

Jeste li i vi polako počeli izbacivati kemiju i konzervanse iz svakodnevnog života?
Lavanderko ima savršeni organski, ekološki i povoljni domaći pripravak za to: LAVANDERKOVA CVJETNA VODICA! Sadrži mikročestice esencijalnog ulja i ljekovitih tvari cvijeta lavande, kombinacija koja pruža blagotvoran hidratizirajući učinak za sve tipove kože. Može u potpunosti zamijeniti tonik za lice, protuupalno i antibakterijski djeluje na akne, opekline, porezotine, ubode insekata, kod depilacije… Mnogi ga koriste i u kućanstvu kao vodu za glačalo te u domaćim pripravcima sredstava za čišćenje.
Bez aditiva, boja i konzervansa koja se akumuliraju u tijelu te djeluju na naše zdravlje.
Ima mnogo nježniji učinak od samog eteričnog ulja te blago miriše na svježe pokošeno sijeno
Stvoren parnom destilacijom, prirodne bunarske vode i ekološki uzgojene, obrađene lavande sa obronaka Aljmaš planine-vaše lokalne Lavanderko plantaže ☺️
Kozmetika za život bliži prirodi….